Kabelgennemføring

På forespørgsel kan kabelgennemføringen forsegles med harpiks, hvilket forhindrer enhver mulighed for, at vand siver ind i motoren, selvom kabels yderside er beskadiget.

 

Aksel

Drivaksel i AISI 431 rustfrit stål. DUPLEX stålaksel fås som ekstraudstyr.

 

Lejer

Overdimensionerede lejer, dimensioneret for 100000 arbejdstimer.

 

 

Akseltætning

To siliciumcarbid mekaniske akseltætninger i oliekammeret og V-ringe. Olien kan kontrolleres og skiftes selv med pumpe lodret. 

 

 

Sensorer

Mulighed for at udstyre pumpen med mange forskellige valgfrie sensorer for at opdage enhver unormalhed. Fugtighedsføler for at detektere vand i det mekaniske tætnings oliekammer er standard også til ATEX-version.

 

 

Motor

Motor designet med det formål at opnå PREMIUM (IE3) effektivitetsklasse i henhold til EN 6034-30, garanteret i S1-drift, selv i vand ved en temperatur på 60 ° C eller derover. Da energiomkostningerne er højere end andre udgifter, giver kontinuerlig drift højere besparelser i forhold til et konventionelt system, og den oprindelige investering i systemer med høj effektivitet betales hurtigt tilbage. Desuden er der betydelige miljømæssige fordele.

 

 

Tilstopningsfri hydraulik

Alle hydrauliske komponenter er designet til den højeste effektivitet og den bedste ydeevne, samtidig med at der sikres rigelig fri passage.
Løbehjulene er tilgængelige i støbejern, rustfrit stål, bronze / aluminium eller Molib-tech ™, som er en innovativ behandling, der sikrer et langt længere liv i forhold til traditionel keramisk maling.
Alle modeller med kanalhjuls hydraulik har et aksial justeringssystem, der gør det muligt at genoprette løbehjulets tolerance. Dette sikrer en uændret pumpeydelse selv ved de første tegn på slidtage.
ACS-systemet (Anti-Clogging System) består af en spiralspor med passende dybdeskæring i slidpladen.
 

 

 

Patenteret kølesystem

Motoren afkøles ved hjælp af et patenteret "lukket kredsløb". Dette sikrer, at der ikke er nogen forurening af det anvendte kølervæske, selv om spildevand skulle komme ind i oliekammeret på grund af slid på den første mekaniske tætning.
Kontinuerlig drift sikres selv ved tørt opstillet og delvist nedsænket arbejdsvilkår.
 

 

 

Modularitet

UNIQA serien er designet med modularitet i tankerne. Denne tilgang giver kunden adgang til et stort antal af motor/hydraulik/materiale kombinationer,
så enhver model er optimeret til den tilsigtede anvendelse.
I praksis kan en hydraulik af en given diameter og materiale forsynes med motorer af forskellige størrelse og omdr./min. for maksimal effektivitet og forskellige typer, dimensioner og typer af pumpehjul kan vælges afhængigt af applikationens specifikke kriterier
 

 

 

ATEX

På forespørgsel fås ATEX-versioner af pumperne, der er egnet til installation i eksplosionsfarlige områder. Fugtighedsføler til at detektere vand i det mekaniske tætnings oliekammer er standard også til ATEX-version.